SE*Amor Regis

Jag heter Birgitta Karlsson och bor tillsammans med mina katter av rasen Devon rex i ett hus utanför Borås. I februari 2010 fick jag mitt stamnamn, SE*Amor Regis, registrerat i Fife. Namnet, som betyder Kärleken till en kung, anknyter dels till den Kärlek jag och många med mig känner för våra katter och Kung kommer från den kattras jag föder upp, Devon rex. Rex betyder Kung på latin och speciellt för den här fantastiska rasen är att de har lockig päls, dvs rexad päls.

Mina katter är först och främst mina älskade familjemedlemmar och lever tillsammans med mig. Min första kull föddes i mars 2010 och detta blev starten för min uppfödning av den här rasen. För mig är det viktigt att föda upp friska, vältypade kattungar med bra temperament till sällskap men även till avel och utställning om de är lämpliga för det.

Jag åker gärna på kattutställningar, dels för att träffa andra kattintresserade och dels för att lära mig mer om rasen och se hur väl mina katter står sig i bedömningen mot rasstandarden. Jag är barnsligt stolt över mina katter och om någon annan tycker lika mycket om dem som jag gör, är det en fantastisk känsla. Jag vill fokusera på kvalitet framför kvantitet och blir lika glad varje gång man får återkopplingar från kattungens nya familj och man får dela deras glädje över sin nya familjemedlem.

Sedan 2017 är jag stolt Ambassadör för Royal Canin! Mina katter får foder från Royal Canin från det att de blir gamla nog att börja äta mat. Jag ser hur bra mina katter mår av maten, vilket bland annat mina katters utställningsresultat bevisar. Att ge sin katt ett högkvalitativt foder har många fördelar, bland annat kan vissa sjukdomar förebyggas.

Välkommen till min hemsida!

Birgitta Karlsson

banner-rc-250x115pxbanner-rc-250x115px

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *