Honor

SC SI*Raul´s Shawnee, DSM DM

Shawnee June no

Shawnee var min första avelshona och vilken hona!! Fantastisk typ och kropp och även om hon vet vad hon vill har hon en mycket trevlig personlighet. Hon har ett av de bästa Devonhuvud jag har sett men då hon är lite blyg på utställningar visar hon tyvärr inte upp sig så bra men har ändå fått ett stort antal BIS. Som avelshona har hon erhållit titeln Distinguished Merit tack vare att hon har fem avkommor som är Junior Winner. Ett imponerande resultat och jag är stolt över att få dela mitt liv med denna enastående hona.

Jag kommer vara uppfödaren Milena Hribar, som jag är stolt över att få kalla min vän, för alltid tacksam för att hon anförtrodde mig denna fantasiska hona trots att jag aldrig hade fött upp en enda kull innan Shawnee kom till mig.

 

SE*Amor Regis Bellona, JW

 Bellona o Mars den 20 april 2013 nr 4
Brodern Mars till höger <3

Bellona hade en tuff start då hon var väldigt liten när hon föddes men hon var och är en kämpe så med gemensamma krafter överlevde hon. Tack vare sin kämparanda döpte jag henne till Bellona, som är krigsgudinnan i romersk mytologi. Bellona tog fem av sex BIS på sina sex första utställningar och var den första av Shawnees avkommor som blev Junior Winner. Den utställningen hon förlorade BIS:t var då hennes bror, Mars, blev BIS istället efter en galet spännande panel då det stod lika mellan syskonen och en domare fick rösta om. Hon är oerhört feminin och charmerande med ett enastående temperament. Hon är alltid framme när det kommer besök och hoppar gärna upp på besökarnas axel, ibland utan att förvarna gästerna om vad hon tänker göra hihi.

SE*Amor Regis Choco Chanel, JW

Chanel sept 2013 nr 4

Chanel, som hon kallas till vardags, var Shawnees och Taffys andra kull, och mot bättre vetande behöll jag båda systrarna i den kullen som kom att bli Modekullen. Precis som namnet antyder är Chanel solid choklad. Hon har ett väldigt bra uttryck, med stora välplacerade öron och bra och proportionerlig kropp. Hon har dock lite mer attityd än vad mina avkommor i regel brukar ha men har trots detta blivit Junior Winner. Hon blev det på en utställning i Danmark där hon passade på i ett obevakat ögonblick rymma från domarens bord och sprang bakom en stor gymnastikmatta. Till publikens glädje fick jag krypa in bakom mattan för att på så vis få henne att springa in i domarens famn, då han stod på andra sidan mattan. Hon har blivit mamma till en kull på fem och var en fantastisk mamma. Hon är den mest kreativa och intelligenta av mina katter och lyckas hitta de svaga punkterna i uterastgården och har lyckats rymma flera gånger redan men jag har tack och lov fått tag i hennes svans. <3 Hon och Whiskey är föräldrar till Too Hot to Handle, JW som vann Årets katt 2017 bland ungdjur/juniorer i kat 4!

 

SW NW SC SE*Amor Regis Twiggy Tiger, JW

Twiggy nov 2013 nr 4

Tiger, som hon kallas till vardags, var omöjlig att inte behålla för hon var något extra redan som liten. På sin första utställning som fyra månader, satt domaren och dennes elev och fnittrade av förtjusning över katten de fick på sitt bord. Jag får gåshud än i dag när jag tänker på det. Hon är den mest spektakulära Devon jag har fött upp så här långt och hon är betydligt mildare än sin syster Chanel. Hon är dock som sin mamma lite blyg men har trots det imponerande resultat från utställningar. Junior Winner, nr 1 på Årets kattlista i Sverak Ungdjur/junior, nr 1 på Årets kattlista i Sverak Fertil hona, Scandinavian Winner och National Winner då hon blev Bästa korthår totalt i Sverak 2014. Hon har fått flera fina kattungar, varav två har stannat i katteriet, Karma is a Bitch, JW och Aramis, JW.

 

SE*Amor Regis Leonore, JW

Leonore sept 2014

Leonore är avkomma efter min älskade Gandalf och Fiddlestix Sushi Swirl och även om denna kull inte var planerad av mig så är jag oerhört glad att katterna hade bestämt sig för att få en kull till tillsammans. Leonore är sin mamma upp i dagen och har mjölktrampat sig igenom alla utställningar hon har varit med i. Hon har ett enastående vackert huvud med stora och välplacerade öron. Pälsen är lite sen men är av god kvalitet och jag ser fram emot att se det färdiga resultatet. Hon har fått en kull på fyra kattungar och hon var, precis som sin mamma, en oerhört duktig mamma och hon kommer få fler kullar framöver. 2014 blev hon Nr 1 på Årets kattlista Ungdjur/junior i kat 3 och hon var i panel som junior på WW i Prag, dock utan att få några röster.

 SE*Amor Regis Estelle, JW

Estelle

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *