Hanar

SC SE*Amor Regis Gandalf, JW

Amor Regis Gandalf

SI*Raul´s Shawnee fick två kattungar i sin andra kull, Charisma och Gandalf, båda döpta efter fantastiska fälttävlanshästar som tävlades av Mark Todd. Charisma var redan innan födseln bortlovad till de som ägde pappa katt, S*Fiddlestix Pomme Juan, så brodern Gandalf fick stanna. Han har ett helt fantastiskt temperament och har omvänt både en och två kattmänniskor som tidigare var ägda av en annan ras. Hans syster visade sig oslagbar på utställningsarenan men Gandalf fick även han fem st BIS och fick titeln Junior Winner. Han har en fantastisk kropp, mycket bra storlek och placering på öronen men hade gärna fått ha lite kortare nos. Pälsen var lite sen men när den väl kom så var den mycket kort, väldigt lockig och även med täckhår, precis som jag vill att en Devonpäls ska vara. Han tycker mycket om att sova på min huvudkudde och att reta gallfeber på sin mamma Shawnee <3

WW´15 SW NW SC Raya´s Maple Taffy of Amor Regis, JW DSM DVM

Rayas Maple Taffy of Agor Remis 5027

Taffy är en fantastisk hane, lika vacker och rastypisk som han är social och charmig. Han är väldigt proportionerlig med ett fantastiskt huvud, jättebra päls och ett helt enastående temperament. Även han har lyckats omvända både Ragdolls- och Skogkattägda människor tack vare sin härliga personlighet och vackra utseende.

Jag hämtade honom i Kanada och han var allt och mycket mer därtill vad jag hade kunnat hoppas på. Han har ett fantastiskt temperament och har lika fantastiska resultat från utställningsarenan. Han har varit Bästa junior/ungdjur kat 3 i Sverak, Bästa Vuxen hane kat 3 i Sverak, Bästa avelshane i kat 3 i Sverak, Bästa korthår totalt i kat 3 i Sverak, Scandinavian Winner två gånger och hans avkommor följer sin pappas fotspår med två st Scandinavian Winner-titlar 2014 och 2015. Därtill har han fem st avkommor som har blivit Junior Winner och flera av avkommorna har hamnat högt upp på listan över Årets katt i Sverak. På tre st World Winner har han varit i panel och fått röster och i sitt fjärde WW, Malmö 2015, slog han över 120 fertila hanar i kat 3 och blev World Winner med sju röster av tolv.

IC SI*Raul´s Whiskey

Whiskey

Jag träffade Whiskey och hans fantastiska uppfödare Milena Hribar på WW i Prag och jag blev kär direkt. I mitt tycke har han helt fantastisk öronplacering då de är breda i basen och sitter MYCKET lågt, vilket inte är ofta man ser på Devons. Öronen är inte de största men placeringen är ”to die for”. Han har en fantastisk kropp, kompakt, proportionerlig och mycket muskulös. Av alla mina katter är det han som har den bästa pälskvaliteten och han har haft päls från början, vilket han verkar ha nedärvt till sina avkommor. Han har ställts ut med mycket goda vitsord och resultat och han har nedärvt sina goda egenskaper till sina barn. Jag är Milena för alltid tacksam för att hon har anförtrott mig denna fantastiska pojke.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *